Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας & Αιγαίου

Συνάντηση Προέδρου και Αντιπροέδρων EEL με τον Υπουργό Ναυτιλίας κο Κ.Μουσούρουλη

Με στόχο την εξωστρέφεια και την ενίσχυση των δράσεων που αφορούν στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας, σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Εταιρεία Logistics συναντήθηκε στις 27 Αυγούστου με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Κωστή Μουσουρούλη.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ελληνικής Εταιρείας Logistics ήταν ο Πρόεδρος του ΔΣ, κ. Σωτήρης Τριχάς, ενώ συμμετείχαν κι οι: Αντιπρόεδρος Οικονομικών, κ. Φώτης Δαούσης και Αντιπρόεδρος Λειτουργιών, κ.Χρήστος Μήτσης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παραδόθηκε στον Υπουργό το Master Plan για τα Ελληνικά Logistics όπως αυτό έχει διαμορφωθεί από την EEL, καθώς και οι μελέτες που αφορούν στην αναπτυξιακή πορεία του κλάδου και τη συμβολή του στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας κι επιχειρηματικότητας.

Πέραν της σημασίας του κλάδου των logistics και των μεταφορών στο κομμάτι της εμπορικής ναυτιλίας, εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού των απαραίτητων υποδομών, όπως οι λιμένες της χώρας. Για το συγκεκριμένο ζήτημα το Υπουργείο θα προχωρήσει στη διαμόρφωση ειδικού σχεδίου. Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΕL θα καταγράψει τα προβλήματα και θα καταθέσει προτάσεις της αγοράς των logistics προκειμένου να συνδράμει ουσιαστικά στην προσπάθεια αυτή.

Τέλος, ο Υπουργός χαιρέτισε τις δράσεις της EEL και συγκεκριμένα το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics που θα πραγματοποιηθεί στις 2 & 3 Νοεμβρίου 2012 στο Ζάππειο Μέγαρο, και το οποίο θα τελέσει υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ EEL

SPOTLIGHT