ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2017

Οι προοπτικές ανάπτυξης της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας

μέσα από την Εφοδιαστική Αλυσίδα

Αθήνα, 20 Μαρτίου 2017- Σταθερό αρωγό στους νέους που αναζητούν τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό και ενδιαφέρονται για την εφοδιαστική αλυσίδα και τα Logistics αποτελεί η Ελληνική Εταιρεία Logistics. Συμμετέχοντας και φέτος στο τριήμερο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, που πραγματοποιήθηκε 17-19 Μαρτίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, πρόσφερε την ευκαιρία σε άτομα ηλικίας από 18 έως 35 ετών, φοιτητές ή πτυχιούχους, να γνωρίσουν στενότερα τον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας και να ενημερωθούν για τις επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρει.

Στο πλαίσιο αυτό η Ελληνική Εταιρεία Logistics διοργάνωσε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πάνελ με θέμα : «Ελληνική Εφοδιαστική Αλυσίδα: προοπτικές ενός σύγχρονου τρόπου ενίσχυσης της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας».
Τις εισηγήσεις πραγματοποίησαν :

Η αυξημένη συμμετοχή των νέων που παρακολούθησαν το πάνελ της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, αποδεικνύει ότι η νέα γενιά γοητεύεται από τις επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορούν να προσφέρουν τα logistics, καθώς αποτελούν ισχυρό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας.

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίαςαποτελείτο μεγαλύτερο πολυσυνέδριο σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικούπροσανατολισμού. Στην 7η φετινή  διοργάνωση, συμμετείχαν εκπρόσωποι από 15 κλάδους/ τομείς της οικονομίας, οι οποίοι μέσα από 36 εισηγήσεις σκιαγράφησαν τις τάσεις, τις επαγγελματικές επιλογές και τις προοπτικές που διαγράφονται σε καθέναν απ’ αυτούς, με προσανατολισμό στην καινοτομία και την εξωστρέφεια. 

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ EEL

SPOTLIGHT